Slimme vaatwasser

Slimme vaatwasser

Het klinkt als muziek in de oren, een slimme vaatwasser. Zo wordt de vaat doen nog eenvoudiger. Dankzij de vaatwasser met app kan het apparaat gestart worden vanaf de bank, blijf dus lekker zitten terwijl het werk wordt gedaan. Ben je benieuwd wat een slimme vaatwasser voor jou kan betekenen en waar je op moet letten bij de aankoop? 123smart.nl geeft je tips, dus lees snel verder. 

Wat is een slimme vaatwasser?

Met een slimme vaatwasser is de vaat zo gedaan. Er zijn verschillende soorten, waaronder de inbouwvaatwasser. Maar er zijn ook modellen die half te integreren zijn met je keuken. Om er achter te komen of het apparaat in de keuken past, moet er onder andere gekeken worden naar de nis diepte van het apparaat en de nis breedte.  

Vaatwasser met app

Met een app de vaatwasser bedienen? Dit is mogelijk met de slimme vaatwasser. Of dat je nou op de bank zit, al in bed ligt of op je werk bent, als je vergeten bent de vaatwasser aan te zetten regel je het op afstand. De app geeft je ook inzicht in de vaatwasprogramma’s en andere opties zoals programmaduur.

Slimme vaatwasser kopen

Slimme vaatwassers zijn erg populair, dit komt omdat ze over veel opties beschikken. Waar let jij op als je een slimme vaatwasser wilt kopen?

  • Wi-Fi verbinding: als deze er namelijk is, dan kan de vaatwasser via internet communiceren. 
  • App: middels een app kun jij de vaatwasser aanzetten via je smartphone. De app geeft je ook de mogelijkheid om de instellingen aan te passen. Er bestaan uitgebreide apps met vele extraatjes. 
  • Veiligheid: een ingebouwd slot is ideaal als je kinderen hebt. Hierdoor voorkom je dat kinderen de vaatwasser openen. 
  • Zeepdispenser: deze kan ingebouwd zijn in de vaatwasser. Hierdoor hoef je niet iedere keer een blokje in de automaat te stoppen, want je kunt er een groot aantal tegelijk instoppen. De vaatwasser pakt zelf het zeepblokje bij het starten ervan. 
  • Meldingen: de vaatwasser kan automatisch meldingen doorgeven als het vaatwasmiddel op is bijvoorbeeld.  
  • Sensoren: soms zijn er bij een slimme vaatwasser sensoren aanwezig en die herkennen de vaat hoeveelheid. Daar worden dan de hoeveelheid water en het programma op aangepast. 

Slimme vaatwasser kopen is nog nooit zo eenvoudig en aantrekkelijk geweest met de tips van 123smart.nl.